Ubytování Kyjov

Sháníte ubytování v Kyjově, nebo si jen chcete pohodově posedět? Přijeďte k nám.

Pro letošní sezonu jsme přemýšleli, jak co nejvíce oživit náš penzion, abychom potěšili oko, srdíčka i žaludky našich hostů, kteří shánějí ubytování. Kyjov je přímo ideální místo pro ty, kteří si jen tak chtějí poklábosit s kámoši u dobrého jídla a pití. Oslovili jsme našeho známého truhláře, který se vytasil se zajímavým nápadem.

Vymyslel a vyrobil unikátní barové stoličky, jež se těší obrovskému zájmu, a hádejte proč. Jsou totiž světovým unikátem a možná bychom je mohli přihlásit do Guinnessovy knihy rekordů, kdyby to šlo. Barové sesle jsou totiž nejtěžší dřevěné stoličky na světě, kdy každá je zhotovena z jednoho kusu dřeva. Posezení se tak stává stabilní i pro pozdně večerní návštěvníky, kteří mají potíže s rovnováhou. Ale teď vážněji…

Zahrádka a penzion U Kulky je překrásným místem k odpočinku během výletu pěšky nebo na kole. Složit hlavu zde mohou výletníci, kteří jsou na delší cestě a chtěli by se ubytovat v příjemném prostředí. Naším záměrem hlavně bylo, aby se zde mohli nerušeně potkávat jak cyklisté, rodiny s dětmi nebo i větší party kamarádů. Pro ně všechny máme připraveny pokoje s různým počtem lůžek. Nová zahrádka čítá osmdesát míst k sezení, takže se nemůže stát, že byste nenašli místo ke stolování nebo popíjení.

Otevřeno máme od 1. května do 31. října, tedy po zbytek jarní sezony, frekventované léto i babí léto končící barevným podzimem. I když se na zahrádce zavírá ve 22 hodin, nemusíte se bát této „policejní hodiny“, při níž se obvykle hosti musejí pakovat domů zrovna, když je zábava v plném proudu. Máme totiž otevřený sklep a noční klub, kde se dá v mejdanu pokračovat až do rána.

Volné apartmány




Aktuality

Žádné aktuality či plánované akce.

Facebook

Kontakt

Zahrádka a penzion U Kulky Kyjov

Ing. Petr Kukulka
Jungmannova 211
697 01 Kyjov

+420 777 120 988
kukulka@seznam.cz

Mapa

Mapa GPS: E 17°7'20'' N 49°0'32''

Partneři

Cyklistevitani

Ocenění