Přežili jsme dvě ochutnávky vín

Tož, to se nám to pěkně sešlo. Během končící zimy jsme zažili (a přežili) dva košty vín. Jeden se konal ještě v únoru v Sokolovně v Žeravicích a druhý v březnu v Hýslích. Těžko říci, který z nich byl lepší a jaká vína nám chutnala nejvíce. Jisté je, že jsme se my z Penzionu u Kulky dobře pobavili. A nejen my. Všichni naši hosté se s naší pomocí snadno a rychle přemístili na daná místa, kde se košty konaly, a co víc: všechny jsme dokázali dopravit zpátky. I když tak úplně po svých to nebylo.

Důležité je, že jsme dokázali pobavit a zaměstnat i rodiny s dětmi. Děti si mohly hrát na dětském hřišti a vždy se našel někdo svéprávný, kdo se o ně postaral. Poloha našeho Penzionu u Kulky je totiž na příhodném místě. Takže všichni – a tím myslíme i sportovně založené typy, cyklisty, turisty, apod., kdo shánějí ubytování v Kyjově na svých toulkách Slováckem, se směle mohou ubytovat u nás.

S podobnými akcemi, jako byly například košty vín, počítáme i pro nadcházející jarní a letní sezonu. Nebojte, nepůjde jen o alkohol. Myslíme i na rodiny s dětmi, romanticky založené dvojice, ale i o celé party kamarádů. Nabídka kulturních, společenských a sportovních akcí bývá každoročně rozmanitá. Zařizujeme vystoupení divadelních nebo hudebních souborů, pořádáme cyklistické a turistické závody. Nabízíme rovněž ubytování pro rodiny s dětmi.

Pokud ale dáváte přednost klidu, nebojte, nebudeme vás rušit. V Penzionu u Kulky totiž myslíme na každého. Pokud budete putovat Slováckem a začne vám kručet v břiše, neváhejte a doražte k nám. Nabízíme pestrou nabídku čerstvě připravovaných pochutin, mezi něž patří třeba uzené speciality z domácí udírny, dobrůtky z grilu, který je denně v provozu, pizza, pivo, značková vína, míchané nápoje a další. A pokud by se vám od nás špatně odcházelo, můžete klidně pokračovat v nočním baru. My z Penzionu u Kulky totiž neklademu žádné meze nikomu z návštěvníků.

Volné apartmány




Aktuality

Žádné aktuality či plánované akce.

Facebook

Kontakt

Zahrádka a penzion U Kulky Kyjov

Ing. Petr Kukulka
Jungmannova 211
697 01 Kyjov

+420 777 120 988
kukulka@seznam.cz

Mapa

Mapa GPS: E 17°7'20'' N 49°0'32''

Partneři

Cyklistevitani

Ocenění