Pozvánka na Kyjovskou padesátku

Vážení a milí, přijměte co nejsrdečněji pozvánku na Kyjovskou padesátku – memoriál MUDr. Jiřího Hlaváče. Tradiční pochod se koná 26. dubna a pořádá jej odbor Klubu českých turistů Jiskra Kyjov. Trasy 10–20–27–35–50 kilometrů vedou výhradně po turisticky značených cestách Chřibů.

Pro ty, kteří pochod Kyjovská padesátka půjdou poprvé a bojí se, že nedojdou, doporučuji výtečné posezení s občerstvením v Penzionu u Kulky. Kdo by vyloženě potřeboval po náročném pochodu někde v klidu spočinout, anebo shání v Kyjově ubytování, pro něj je Penzion u Kulky jako stvořený.

Já sám jsem s kamarády loni Kyjovskou padesátku prošel, ale musím chlapsky přiznat, že to nebyla celá padesátka, nýbrž sedmadvacítka. Ale vzhledem k našemu pokročilému věku – jsme zdatní šedesátníci – jsme dokázali i tak dost. Vyšlo nám pěkné počasí, nohy se nám ošoupaly jen decentně, ale právě Jura hlásil, jaké zná dobré místo na Slovácku. Kde prý se dobře pije, dobře vaří a vůbec dobře žije.

Tehdy jsme Penzion u Kulky navštívili poprvé. A musím uznat, že se Jura nespletl, když to u Kulky přirovnal k pohádce. Jak my jsme se pobavili, masíčko z grilu pojedli, dobré vínko koštli a slivovici popili. Joj, tož to bylo tak dobré, že jsem u Kulky pobyl několikrát. Aj rodinu jsem se odvážil s sebou vzít. Děcka se tak vyřádily na hřišti a v okolí penzionu, že nám skoro odpadly a nechtěly se vrátit domů. Majitel nám nabízel, že není problém děti ubytovat v penzionu, abychom mohli déle a v klidu pobýt. No, řekněte, vy byste takovou nabídku odmítli?

Volné apartmány




Aktuality

Žádné aktuality či plánované akce.

Facebook

Kontakt

Zahrádka a penzion U Kulky Kyjov

Ing. Petr Kukulka
Jungmannova 211
697 01 Kyjov

+420 777 120 988
kukulka@seznam.cz

Mapa

Mapa GPS: E 17°7'20'' N 49°0'32''

Partneři

Cyklistevitani

Ocenění