Penzion Kyjov

Penzion Kyjov je otevřený dětským návštěvníkům, cyklistům i zmoženým degustátorům vína.

Bavil jsem se jednou s kamarádkou, mladou maminkou dvou rozjařených rošťáků. A ta si mezi řečí postěžovala na nejmenovanou horskou chatu, kam dorazila s dalšími kamarádkami a malými dětmi – tehdy ještě v kočárcích. Unavené po cestě se chtěli občerstvit právě na té boudě, jenže ouha – na dveřích chaty byl piktogram s přeškrtnutým kočárkem. Jakože do boudy mají děti zapovězen vstup. Nechtělo se mi tomu ani věřit. Vždyť máme 21. století, podpora rodin s dětmi by měla stoupat a diskriminace je v tomto případě úplně zjevná.

Oproti tomu existují podniky, jako je třeba náš penzion Kyjov, které se na děti vyloženě těší. Je pravda, že ne všichni výletníci jsou nadšeni, když kolem nich pobíhají uřvaní caparti, tu a tam přiletí zatoulaný míč, případně letící hrabičky. Na naší zahrádce jsme dostatečně velký zábavní prostor pro děti vyhradili do míst, kde si děcka můžou hrát a vyvádět do sytosti a přitom neruší další hosty. Mají k dispozici celou zahradu s hradem na prolézání, dětský koutek a jejich dovádění můžou rodiče sledovat z bezpečné vzdálenosti, aniž by měli starost, že dojde k úhoně.

Nejen na děti jsme mysleli při vymýšlení doplňkových vychytávek. U nás totiž nemusíte jen jíst nebo popíjet. Je pro vás přichystané i hřiště na pétanque, stejně jako azyl pro cyklisty. Svoje bicykly si můžete pohodlně odložit do stojanů, ke kterým samozřejmě půjčujeme i zámky, pokud byste se chtěli zdržet. Na celou sezonu, která začíná 1. května a končí 31. října, je připravený také zábavní program. Ten se mění podle období a aktuálního dění v okolí.

Dost oblíbené jsou košty v nedalekých obcích, kam se sjíždějí jak vinaři, tak degustátoři a milovníci vína. A po takovém koštování kvalitního moravského moku by si každý zasloužil složit hlavu v příjemném prostředí, kde ho po ránu bude čekat vydatná snídaně a usměvavý a ochotný personál. To přesně nabízí náš penzion Kyjov. Zarezervujte si včas některý z našich apartmánů, ještě než vyrazíte do moravských sklípků na Slovácku a máte o starost méně. Už vám zbývá jen zábava, a to se cení!   

Volné apartmány




Aktuality

Žádné aktuality či plánované akce.

Facebook

Kontakt

Zahrádka a penzion U Kulky Kyjov

Ing. Petr Kukulka
Jungmannova 211
697 01 Kyjov

+420 777 120 988
kukulka@seznam.cz

Mapa

Mapa GPS: E 17°7'20'' N 49°0'32''

Partneři

Cyklistevitani

Ocenění