Tour de Tramín

Vy neznáte Tour de Tramín? Vydejte se do Penzionu u Kulky.
Nádherné jihomoravské prostředí. Cyklisté vítáni. Koštování vín. Ubytování ve stylovém penzionu i pro vícečlenné skupiny. Tour de Tramín. Kulka Petanque Cup. Grilování, smažení, udění. Prostředí ve znamení Children Friendly. 

Zdá se vám to jako pohádka? Ano, penzion Kyjov je pohádkovou lokalitou, přímo stvořenou pro naplánování dovolené v malebném jihomoravském kraji – na Slovácku. Místem, kudy se cyklisté vracejí ze svých túr, anebo jím jen projíždějí. Rodiny, které vyrážejí na krátké výlety se svými nezbednými ratolestmi, se mohou na zahrádce U Kulky občerstvit, odpočinout si, anebo se zde rovnou ubytovat. Pro děti máme připraveno mnoho atrakcí, prolézaček, anebo pro ně vymýšlíme program, neboť to známe: rodiče si také potřebují oddechnout. My se o zábavu vašich capartů dokážeme postarat.   

V několika pokojích nabízíme ubytování pro vícečlenné skupinky, rodiny s dětmi, anebo poskytneme útočiště zamilovaným párům, kteří se zde mohou oddat soukromí a vychutnat si nejen z naší skvělé nabídky moravských vín, ale i skvělého, s láskou čepovaného piva. Samozřejmě nabízíme také nealkoholické nápoje. V Penzionu u Kulky se občerstvíte z klasické regionální nabídky pochutin, do níž počítáme pečené, smažené i uzené speciality.

Nezapomínáme ani na zábavu, a proto pro příchozí i ubytované vymýšlíme stále nějaký nový, zajímavý program. Z akcí, které jsme již pořádali, se nejvíce osvědčily akce jako Košt slovácké slivovice a jiných destilátů, Kameňácké hody, Burčákový pochod, Putováni za prasátkem, Pochod za krásami podzimu, Vystoupení dětského kočovného divadla, Polétání v Kyjově, S Kulkou na kole,  cyklistický závod Na kole regionem Kyjovského Slovácka. Jak vidno, jsme zaměřeni nejen na programy pro děti a pro cyklisty, nezapomínáme ani na mlsné jazýčky a chuťové pohárky našich hostů.

Srdečně vítáme opravdu každého, a to nejen chlebem a solí, ale po našem: slivovicí a uzeným.

Volné apartmány




Aktuality

Zahrádka bude ve dnech 8 a 9.5.2024 zavřena.

25.5.2024: 13.00 - 18.00 soukromá akce, otevřeno od 18.00

Dnes čepujeme: Radegast 10

                        Radegast 12

    nealko Birell pomelo - grep

    

Grilujeme a těšíme se na Vás Cool

Přijďte s dětmi hledat malované kamínky na naší zahradě. A přineste i svoje Laughing

 

Otevřeno !!

po - út  14.00 - 22.00

pá, so   11.00 - 23.00

ne          11.00 - 22.00

V případě špatného počasí zavřeno.

Facebook

Kontakt

Zahrádka a penzion U Kulky Kyjov

Ing. Petr Kukulka
Jungmannova 211
697 01 Kyjov

+420 777 120 988
kukulka@seznam.cz

Mapa

Mapa GPS: E 17°7'20'' N 49°0'32''

Partneři

Cyklistevitani

Ocenění